Ce simți dacă ești infectat cu coronavirus. O femeie testată pozitiv a dezvăluit ce simptome a avut: "Dureri de cap, dureri..."

 Stamen Diana
.

O femeie, în vârstă de 29 de ani, testată pozitiv a dezvăluit ce simți dacă ești infectat cu coronavirus. Simptomele sunt asemănătoare cu cele ale unei răceli. Tânăra din Australia a povestit prin ce a trecut, pentru ca oamenii să nu mai intre în panică în legătura cu COVID-19.

În urmă cu o săptămână, Bridget Wilkins a fost testată pozitiv cu COVID-19, după ce a ajuns în Londra pentru a merge la nunta unor prieteni. Când a ajuns în Australia, femeia a fost testată pozitiv cu coronavirus și susține că nu știe de unde l-a luat.

Citește și: Adelina Chivu, despre situația alarmantă din Italia cauzată de coronavirus:'Îi triază după vârste, cumva aleg cine trăiește și cine moare'

Tânăra a povestit ce simți dacă ești infectat cu coronavirus, tocmai pentru ca oamenii să nu intre în panică. Se pare că primele semne sunt destul de comune: dureri de cap, dureri în gât și oboseală. Deși inițial a crezut că este vorba de schimbarea fusului orar, Bridget Wilkins era infectată cu COVID-19.

„Simptomele sunt comune: dureri de cap, dureri în gât, oboseală. Am crezut că am aceste simptome pentru că am călătorit mai mult de 30 de ore. Înca le am, dar nimic mai mult de atât. Nu e nimic atât de rău cum am citit. Nu am crezut că pot avea chiar eu coronavirus. Mă gândeam că e doar din cauza diferenței de fus orar. E multa panică și multă isterie din cauza coronavirusului. E bine că se discută, e un lucru serios, mai ales pentru persoanele în vârstă sau care au alte afecțiuni. Dar cred că trebuie să ne calmăm pentru că în majoritatea cazurilor e doar o răceală mai lungă de care putem să scăpăm', a explicat Bridget, potrivit dailymail.co.uk.

Citește și: Măsuri luate pentru prevenirea răspândirii epidemiei de coronavirus la metrou

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton