Ce se întâmplă cu show-ul Românii au Talent. Schimbări majore din cauza restricțiilor în contextul pandemiei globale de coronavirus

 Lupescu Anca
.

Show-ul Românii au Talent sezonul 10 se apropie de final cu etapa preselecțiilor. Astfel, vor avea loc schimbări majore, cauzate de restricțiile impuse în contextul pandemiei globale de coronavirus. 

doar-o-saptamana-pana-la-sezonul-10-romanii-au-talent-andra-competitia-este-foarte-stransa-sunt-multi_size7doar-o-saptamana-pana-la-sezonul-10-romanii-au-talent-andra-competitia-este-foarte-stransa-sunt-multi_size7

Pe 22 mai, de la 20.30, unele dintre cele mai originale momente ale acestui sezon vor fi revăzute, într-o ediție specială. Din acest moment, puterea se mută în mâinile telespectatorilor.

Telespectatorii vor revedea concurenții care i-au impresionat și vor vota cei mai originali participanți. 

Pe 29 mai, o săptămână mai târziu, concurenții care au reușit să obțină golden buzz-ul în acest sezon vor lupta pentru primul loc, în marea finală a sezonului de #un10perfect. După cum spunea și Andi Moisescu.

Potrivit Paginademedia, finala va fi un mix de imagini noi, care vor fi filmate în direct, și imagini înregistrată. 

Oficialii ProTv au declarat că va fi „o premieră' și că show-ul va avea la fel de multe surprize ca până acum. 

Oficialii ProTv au venit cu o surpriză la începutul sezonului 10 al show-ului.

‘Promo-ul de imagine din această primăvară a avut o coloană sonoră <>. Muzica și versurile au fost compuse de noi, iar Andra a fost vocea care a completat totul’, declară Vasile Alboiu, Creative Director PRO TV.

„Românii au talent este ca un serial care ne ține cu sufletul la gură în fiecare sezon. Mă bucur că vocea mea se aude pe promo și sper ca el să devină, la fel ca o coloană sonoră de succes, un hit fredonat de toți fanii emisunii’, declară Andra.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton