Horoscop. Care sunt cele mai stabile cupluri din zodiac

 Sutiu Theodora
.

Care sunt cele mai stabile cupluri din zodiac. De cele mai multe la ori, cuplurile care se apropie de perfecțiune sunt foarte ușor de reperat. Îi vezi pe stradă, se țin de mână, zâmbesc, și extrem de rar îi vezi că se scapă din ochi. Este vorba despre acel cuplu care e împreună de atât timp încât nu-ți mai amintește perioada în care nu erau împreună.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Care sunt cele mai stabile cupluri din zodiac. Echipa formată din doi oameni fie aproape identici, fie prea diferiți. Din exterior, cei doi nu par să se potrivească, da în interior legătura este puternică. Iată care sunt, din punct de vedere a astrologilor cele mai traince cupluri din zodiac.

Care sunt cele mai stabile cupluri din zodiac. Berbec și Taur

Care sunt cele mai stabile cupluri din zodiac. Relaţia dintre femeia Berbec și bărbatul Taur poate fi un succes doar atunci când unul dintre ei cedează şi de obicei acesta va fi el pentru că îi este mai uşor să se detaşeze şi are bine definită lista de priorităţi.

Femeia Berbec vede o luptă urmată de negociere orice confruntare fiindcă la final, tot ceea ce contează este ca ea este să aibă câştig de cauză şi iasă bine la final.

Pe de altă parte, Taurul nu se va angaja niciodată în astfel de acțiuni și va şti când e convenabil să cedeze şi când e cazul să rămână pe poziţii.

Chiar dacă la prima vedere femeia Taur poate parea liniștită ea nu este așa. Atunci când realizează că persoana de lângă ea are nevoie de ceva, nimic nu o mai poate opri.

Uneori are momente când îi este greu să ia o hotărâre care să îi schimbe viața, însă Berbecul de lângă ea se va ocupa de acest lucru.

Cele mai stabile cupluri din zodiac. Gemeni și Rac

Care sunt cele mai stabile cupluri din zodiac. Racul are tendinţa să se izoleze, să îşi trăiască povestea de dragoste într-un cadru feeric şi liniştit, pe care Geamănul nu îl poate accepta, fiind mai distrat sociabil și totodată un pic superficial.

Având în vedere că femeia Gemeni decide cel mai des cu minte decât cu sufletul, simt nevoia în permantență să facă parte alegerea celuilalt și uneori pot deveni capricioase din această cauză.

Totuși, ele au nevoie de un barbat Rac capabil să le înțeleagă emoțiile, dar să le și motiveze în anumite situații.

Racii sunt și ei persoane sensibile, care înțeleg cu ușurință prin ceea ce trec Gemenii în anumite situațîi și care știu întotdeauna când să se implice sau să rămână neutre.

Cu bărbatul Gemeni în viața ei, femeia Rac înțelege că, de cele mai multe ori, e mult mai bine să îți împărtășești sentimentele, decât se le ascunzi.

Cele mai stabile cupluri din zodiac. Leu și Scorpion

Care sunt cele mai stabile cupluri din zodiac. Scorpionul cere respect, Leul are nevoie de adoraţie. Ar putea avea o căsnicie frumoasă, dacă ştiu să se pună de acord asupra intereselor materiale şi sociale.

De obicei, femeia Leu adoră să trăiască din plin fiecare clipă din viața ei fie că sunt mici sau foarte importante. Ea face orice din pasiune. Cu partenerul potrivit lângă ea, personalitatea ei puternică este la vedere.

La fel ca și Leul este mânată de pasiune și de aceea este partenera perfectă pentru un barbat Leu. Ea nu își va judeca niciodată partenerul Leu, pentru că înțelege cât de importantă este pentru acesta expresia verbală a gândurilor sale. Cei doi pot cu siguranță deveni dramatici, însă acești doi parteneri cu inima sălbatică se distrează mereu împreună.

Cele mai stabile cupluri din zodiac. Fecioară și Balanță

Care sunt cele mai stabile cupluri din zodiac. Se vor înţelege excelent, dacă muncesc împreună, dar pasiune nu se va naşte între cei doi. Balanţele au nevoie de o anumită independenţă pe care Fecioarele nu o înţeleg.

De multe ori, femeia Fecioară va face mereu ce este cel mai bine pentru partenerul ei de viață, ea fiind considerată una dintre cele mai puțin egoiste semne zodiacale. Însă, dacă este dezamăgită, Fecioara nu va mai avea niciodată încredere tine.

În același timp, femeia Balanță are o compatibilitate perfectă cu bărbatul Fecioară, pentru că și aceasta are o bunătate ieșită din comun, văzând mereu ceea ce este bun în ceilalți.

Citește și: Ce schimbări majore aduce Luna Nouă, în septembrie

Citește și: Horoscop septembrie 2021

Citește și: De ce au ajuns să se certe Bianca Drăgușanu și Victor Slav, la 7 ani de la divorț

Citește și: Cine câștigă Puterea dragostei, sezon 3?

Cele mai stabile cupluri din zodiac. Săgetător & Capricorn

Care sunt cele mai stabile cupluri din zodiac. Nativul Capricorn este posomorât, pesimist, exact genul de om de care Săgetătorul se fereşte. Deși la prima vedere pare că nu se vor înțelege bine niciodată, situația pare să fie alta.

Femeile Săgetător sunt deschise și iubesc tot ceea ce este nou, de la oameni la tot felul de oportunități. Și pentru că își dorește să învețe mereu ceva nou și să fie liberă, nu i-ar plăcea să aibă pe cineva alături care să-i mai îngrădeze libertatea, din când în când. Capricornul e cam opusul ei, însă cei doi funcționează perfect.

La rândul ei, femeia Capricorn iubește informația și speră că în fiecare zi poarte evolua. Câteodată poate fi prea entuziasmată de lucruri care se dovedesc a nu fi bune pentru ea. Cu un barbat Capricorn lângă ea, aceasta trebuie să învețe să vadă lucrurile din mai multe perspective.

Cele mai stabile cupluri din zodiac. Vărsător și Pești

Care sunt cele mai stabile cupluri din zodiac. Totul depinde de răbdarea lor şi de prietenia care se naşte între ei, ca o relaţie de iubire să reziste în timp. Dacă nu au încredere unul în celălalt, Vărsătorii și Peștii pot fi doar simpli amici.

Așa cum probabil știu mulți, femeile născute în zodia Vărsător sunt ca o carte deschisă, mereu în căutare să afle lucruri noi despre propria persoană.

Câteodată poate fi cu mii de pași înaintea celor din jurul ei, de aceea, un bărbat Pești este cel mai bun lucru care i se poate întâmpla. El îi va înțelege piritul liber și dorința continuă de evoluție.

În același timp, femeia Pești e zăpăcită și are capul în nori. De multe ori dă senzația că nu este complet dedicată partenerului.

Cu toate acestea, nativii Vărsător și Pești au conversații profunde, pe care cei din jurul lor nu le înțeleg, vibrând mereu la un nivel diferit. Împreună, aceștia sunt cei care întotdeauna rezonează unul cu celălalt, scrie Elle.ro.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton