Care sunt cele mai geloase și posesive zodii

 Dumba Gabriela
.

Care sunt cele mai geloase și posesive zodii. Unii dintre nativii din zodiac fac față mai ușor provocărilor unei relații amoroase, alții stau pe ghimpi și sunt geloși și pe aerul pe care îl respiră persoana iubită. Unii nativi sunt geloși și posesivi și când vine vorba despre copii sau prieteni. Iată, așadar, care sunt cele mai geloase și posesive zodii!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Care sunt cele mai geloase și posesive zodii. Taur

Nativii Taur alocă mult timp și efort relațiilor astfel încât un eșec în dragoste poate fi un adevărat dezastru pentru ei. Dacă un nativ Taur devine gelos, acest lucru nu poate însemna decât că s-a întâmplat ceva suficient de grav, care l-a determinat să își piardă încrederea într-o persoană.

Taurii au tendința de a fi un pic prea posesivi atunci când vine vorba de persoana pe care o iubesc, astfel încât, dacă devin geloși, vor începe să se comporte protectiv, mai mult decât de obicei. Vor deveni și mai încăpățânați și se vor comporta ciudat, arătând faptul că sunt răniți.

Dacă are cea mai mică îndoială că este trădat în dragoste, Taurul devine deosebit de gelos și numai cu argumente foarte sigure reușești să îl potolești.

Citește și: Elena Lasconi, prima reacție după despărțirea Alexandrei Stan de soț:„O poveste tristă!’

Citește și: Mircea Baniciu, despre logodna fiicei sale: „La mine a cerut-o pe Ana, altfel nu punea mâna pe ea

Citește și: Oana Roman, mărturisiri tulburătoare despre începuturile relației cu Marius Elisei: „I-a căzut părul, avea găuri peste tot

Care sunt cele mai geloase și posesive zodii. Rac

În general, nativii Rac sunt persoane suspicioase. Nu le este ușor să își exprime sentimentele, dar când fac acest lucru înseamnă că le-ai câștigat încrederea. Atunci când devin geloși, vei observa că tind să fie mai rezervați și mai atenți la fiecare gest pe care îl faci, potrivit elle.ro.

Dacă sunt într-o relație aflată la început, nativii Rac vor părea nesiguri și vor cere dovezi ale afecțiunii partenerului. Pot părea geloși însă, de fapt, este doar un indicator al faptului că nu au încredere în propria persoană.

Dacă se simte înșelat, Racul devine deosebit de gelos, dar nu își arată de la bun început resentimentele. El caută să afle de ce, este subtil, discută cu partenerul de cuplu, încearcă să găsească o soluție.

Care sunt cele mai geloase și posesive zodii. Leu

Pentru nativul Leu, tot ceea ce contează este nativul Leu. Poate că sună un pic egoist, însă nativul Leu crede cu tărie că nimeni nu poate avea mai multă grijă de persoana lui decât el. Atunci când devine gelos, poate exagera cu ușurință și te poți aștepta la momente dramatice.

Gelozia îl transformă într-o persoană melodramatică. Va vocifera și va face scandal până când îi vei reaminti că nu are niciun motiv să se comporte așa. S-ar putea chiar să nu fie deloc supărat, ci doar să interpreteze un rol pentru a obține un plus de atenție.

Care sunt cele mai geloase și posesive zodii. Scorpion

Atunci când un nativ Scorpion crede că se întâmplă ceva și își pierde încrederea în tine, îi va fi aproape imposibil să te ierte, chiar dacă îi vei dovedi loialitatea. Poate fi o persoană misterioasă și secretoasă, iar acest lucru îi afectează și încrederea în persoanele apropiate.

Dacă un nativ Scorpion are chiar și cel mai mic motiv să creadă că partenerul este infidel – chiar dacă nu are nici cea mai mică dovadă – atunci se va lăsa copleșit de gelozie. Și nu își va ascunde deloc sentimentele!

Foarte rar Scorpionul este ghinionist în dragoste și este înșelat, pentru că el își alege de la bun început partenerul perfect. Dar, dacă este trădat, gelozia lui nu are margini și se răzbună crunt.

Care sunt cele mai geloase și posesive zodii. Capricorn

Pentru nativul Capricorn, gelozia este cea care duce la destrămarea relației. Îi este greu să aibă încredere în oameni și, atunci când are motive de gelozie, va renunța la acel partener fără să stea prea mult pe gânduri.

Este bine să fie sincer cu nativul Capricorn deoarece gelozia îl poate determina să se comporte extrem de ciudat, uneori chiar și răutăcios.

Dacă se simte trădat, cere imediat divorțul și nu își pierde vremea cu gelozii, resentimente și răzbunări. Va găsi pe altcineva care să îi ofere afecțiune și respect sincer.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton