Care este partenerul ideal în funcție de zodie. La ce să fii atentă

 Iacob Antonia
.

Care este partenerul ideal în funcție de zodie. O relație de lungă durată se bazează pe respect, iubire, dar și compatibilitate. Din punct de vedere astrologic, există zodii care se completează perfect în plan amoros, dar sunt și altele care nu au nicio șansă să rămână împreună toată viața.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Care este partenerul ideal în funcție de zodie. Femeile au în minte lucruri esențiale atunci când vine vorba de alegerea partenerului care li se potrivește. Dar câte dintre reprezentantele sexului feminin știu care sunt bărbații cei mai potriviți pentru o relație de lungă durată? Iată care sunt bărbații născuți în zodiile care au cele mai multe șanse să fie parteneri excepționali de cuplu.

Scorpion

Bărbații din Scorpion sunt misterioși și vor fi întotdeauna atenți la nevoile partenerei lor. Acești sunt extrem de fideli și știu mereu cum să-și mulțumească iubitele. În schimb, Scorpionilor bărbați le va fi foarte greu să vorbească despre sentimentele lor la început, însă pe parcurs se vor lăsa duși de val. Bărbații acestei zodii sunt înțelegători și își arată din plin afecțiunea.

Citește și: Horoscop 24 septembrie 2021. Zodiile care ceartă cu partenerul

Citește și: Cum își exprimă zodiile sentimentele! Doar câțiva nativi sunt mai afectuoși

Citește și: Echinocțiu de toamnă 2021. Cele mai afectate zodii

Citește și: Delia și soțul ei au sărbătorit 9 ani de căsătorie. Ce spune mama artistei despre un nepot: „Nu vreau să mă mai…”

Balanță

Bărbații Balanță sunt liniștiți atunci când vine vorba de a-și face o relație. De obicei, sunt critici, însă acest lucru îi ajută să evalueze și să fie empatici cu emoțiile partenerei. În acești bărbați poți avea încredere, sunt romantici și știu cum să-și facă partenera să se simtă ca o prințesă.

Rac

Bărbații Rac sunt timizi atunci când vine vorba de a-și arăta sentimentele în fața persoanei iubite. Pe de altă parte, se vor asigura că nu dezamăgesc și sunt atenți la nevoile ei. De regulă, bărbații care sunt născuți sub acest semn zodiacal le vor arăta întotdeauna partenerelor lor cât de importante sunt pentru ei.

Gemeni

Bărbații Gemeni nu prezintă prea mare încredere la început, însă lucrurile stau total diferit. Atunci când se află într-o relație, aceștia vor lua în serios totul și vor fi loiali. Bărbatul Gemeni nu-și va trăda niciodată partenera.

Berbec

Bărbații Berbec preferă să domine într-o relație amoroasă, dar o fac într-un mod seducător. Vor încerca prin orice mijloace să-și facă partenera să se simtă iubite și speciale. Deși inițial pot lăsa o impresie greșită, după ce îl cunoști, bărbatul Berbec este atent și respectuos cu femeia de lângă el.

Sursa foto: pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton