Când se deschid, de fapt, terasele și restaurantele. Anunțul pe care toți românii îl așteptau: "Luăm toate măsurile necesare în așa fel încât..."

 Cica Cristina
.

Starea de urgență a fost ridicată, iar următorul pas așteptat de afaceriștii din domeniul Horeca ar fi deschiderea teraselor și restaurantelor. Acum, s-ar fi decis și data la care s-ar putea întâmpla acest lucru!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

S-au luat o serie de măsuri în vederea combaterii răspândirii noului coronavirus. Printre acestea s-a numărat și închiderea teraselor și restaurantelor pentru respectarea distanței sociale. Din păcate, această decizie nu a fost grea doar pentru cetățeni, ci și pentru afaceriștii din domeniul Horeca.

Momentan suntem în stare de alertă, s-au deschis saloanele de înfrumusețare și cabinetele stomatologice. În ceea ce privește restaurantele sau terasele, remierul Ludovic Orban a făcut unele precizări cu privire la data când și-ar putea deschide ușile pentru clienți.

Citește și: Premierul Orban anunță că trecem la „starea de alertă maximă”:”Suntem democrație, dar nu e anarhie!”

„Restaurantele și terasele vor fi redeschise de la 1 iunie”

În urma unei întâlniri la guvern cu reprezentații Horeca, s-ar fi decis că restaurantele, hotelurile și terasele ar putea fi redeschise total începând cu data de 15 iunie, la o lună după ridicarea stării de urgență, conform informațiilor unor surse Antena 3

'Restaurantele, terasele vor fi redeschise de la 1 iunie, urmând ca hotelurile toate să fie redeschise pe 15 iunie. Luăm toate măsurile necesare în așa fel încât pe 15 iunie să fie startul pentru litoral 2020. Noi am cerut mai devreme, am făcut o reevaluare și am hotărât pe 15 iunie”, a declarat la rândul lui și Murad, președintele Federației Patronatelor din Turism.

Sursa foto: unsplash.com

Citește și: Cât de mari sunt amenzile în starea de alertă.Masca de protecție este obligatorie în spațiile publice închise și trebuie completată o declarație pe propria răspundere la părăsirea localității

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton