Bono dedică balada "Let Your Love Be Know" tuturor celor afectați de COVID-19. Solistul U2 a fost impresionat de italienii care cântă de la balcon!

 Dumba Gabriela
.

Bono, solistul formaţiei U2, a publicat pe contul de Instagram balada „Let Your Love Be Known”, un omagiu adus italienilor afectaţi de coronavirus. Aceasta este prima piesă a artistului, după o pauză de 3 ani și a fost inspirată de italienii care, in ciuda faptului că sunt izolați la domiciliu, au ieșit la ferestre și au cântat de mai multe ori.

Italy: Coronavirus emergency. Italian people were told to avoid leaving home, – Stay Home- decree. Neighbors singing songs and playing music together from their windows to boost morale / MilanItaly: Coronavirus emergency. Italian people were told to avoid leaving home, – Stay Home- decree. Neighbors singing songs and playing music together from their windows to boost morale / Milan

„Pentru italienii care m-au inspirat… pentru irlandezi… pentru toți oamenii aflați în izolare, dar care sărbătoresc în continuare Saint Patrick. Pentru doctorii, asistentele, îngrijitorii din prima linie, pentru voi cântăm”, a scris Bono pe Instagram.

Bono este una dintre celebritățile care se implică foarte mult în acțiuni umanitare și strângere de fonduri. În anii trecuți a strâns 50 de milioane de euro pentru programele de luptă contra SIDA, derulate de Fondurile mondiale de luptă contra SIDA și tuberculoză.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton