Bărbatul Vărsător - trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine este compatibil

 Lupescu Anca
.

Vărsătorul este un semn de aer, ceea ce înseamnă că este intelectual, atent, carismatic și un comunicator expert. Bărbatul Vărsător este, de asemenea, semnul cel mai asociat cu relațiile platonice și cu excentricitatea, așa că este ca și cum ai ieși cu cel mai bun prieten al tău.

Despre Bărbatul Vărsător

 Toți sunt atrași de natura sa unică și neconvențională, deoarece este condus de Uranus, planeta spontaneității și a inventivități.

Bărbatul Vărsător este rebelul cu o cauză. Dacă vrei să ajungi cu un tip de neuitat, găsește-ți un Vărsător! Poate că este un tocilar total, dar este fermecător, complex și are o minte deschisă.

Bărbatul Vărsător în dragoste

Când acest bărbat se îndrăgostește, nu va ști exact cum să  arate acest lucru. Pe de o parte, va dori să arate exact cât de incitant și incredibil este, dar pe de altă parte, va avea probleme să comunice cum se simte.

 În mod tradițional, acesta este un semn condus de Saturn și este clar cât de detașată și de emoțională poate fi această planetă.

Pentru a găsi modalități de a-și exprima dragostea, bărbatul Vărsător trebuie să-și construiască un sentiment de siguranță interioară și încredere, iar asta uneori îi vine greu de făcut. 

Dacă el trebuie să aibă încredere în propriile sentimente, trebuie să se adâncească și să reflecteze, ceea ce duce la o abordare negativă și puțin întunecată a iubirii adevărate.

Bărbatul Vărsător și sexualitatea lui

Poate fi intim oriunde, oricând și are nevoie de un partener care să îl poată urma. Pofta sa sexuală este mare, dar în mod ciudat poate să stea fără contact fizic mult timp.

În spatele acestui comportament pe care mulți l-ar putea găsi confuz, ascunde forța convingerilor sale și întregul sistem de credințe că majoritatea oamenilor nici măcar nu se conectează la experiențele sexuale. 

Dacă el crede, dintr-un anumit motiv, că e mai bine este să rămână singur o vreme, oricine din jurul său ar putea susține că este nebun, deoarece femeia perfectă stă în fața lui și el ar rămâne singur, crezând ferm că această femeie îl va aștepta dacă este cu adevărat perfectă.

 Cu toate acestea, în majoritatea cazurilor, el va dori să întrețină relații sexuale des și, dacă nu este într-o relație serioasă, îi va plăcea să schimbe partenerul și să nu fie timid în exprimarea sexualității sale.

Bărbatul Vărsător în relații

Un bărbat Vărsător poate fi dificil de „agățat'. Soarele său este în detriment și acest lucru îl face vulnerabil la tot felul de probleme și uneori îl face să ia tot ceea ce se spune prea personal. 

Citește și: Bărbatul Rac – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine este compatibil

Nu va fi rănit atât de ușor, din cauza minții sale foarte puternice, dar senzația de lipsă de respect constant îl poate face îndepărtat și detașat, de parcă persoana cu care este nu merită să-i înțeleagă personalitatea. 

Acest lucru poate fi o provocare chiar și pentru un partener cu o personalitate foarte puternică și cel mai important lucru aici este să stabilească acorduri clare cu privire la modul în care ambii parteneri se vor apropia unul de celălalt, imediat ce relația începe.

În majoritatea cazurilor, acesta este un bărbat în care se poate avea încredere necondiționată, dar el va fi adesea inaccesibil într-un mod care frustrează multe semne ale zodiacului.

El nu va minți niciodată pe capriciu, chiar și atunci când pare că ar face-o și, dacă decide să facă acest lucru, arată o problemă mult mai profundă în relația sa decât simpla nevoie inconștientă de a înșela sau de a dezamăgi pe cineva.

Cum să îl înțelegi 

Este talentat, idealist și uman, ținându-se puternic de credințele sale și păstrându-și idealurile cu orice preț.

 Misiunea sa nu este de a irita pe toată lumea din jurul său, ci de a-i elibera de prejudecățile și regulile superficiale de comportament. Nu este ușor să-l înțelegi, deoarece nu folosește formele obișnuite de comunicare pentru a-și arăta sinele interior. 

De cele mai multe ori se va ține pur și simplu de punctele forte ale minții sale și va avea o atitudine rece, demnă, care nu lasă loc pentru apropiere. Dacă reușești să-l descoperi, s-ar putea să fii surprins/ă să afli ce este în interiorul său.

Compatibilități 

Vărsător și Gemeni

Când Vărsătorul și Gemenii se reunesc într-o relație romantică, vor crea o pereche deosebită. Vor fi prieteni adevărați pentru viață și suflete pereche în toate. Născuți sub două semne aeriene, au o conexiune puternică, de neîntrerupt.

Femeia Gemeni – trăsături ale zodiei, temperament și caracter. Cu cine e compatibilă

La nivel emoțional, bărbatul Vărsător face o echipă bună cu femeia Gemeni în majoritatea domeniilor vieții. Deși pot să se certe uneori, acest lucru nu contează pentru încrederea lor în celălalt.

Amândoi se bucură de libertate, astfel încât acest cuplu poate fi împreună pentru un termen foarte lung, fără a fi legat de un angajament. De fapt, nu ar fi atât de surprinzător dacă niciodată nu decid să se căsătorească. 

Relația dintre bărbatul Vărsător și femeia Gemeni va dura mult, deoarece au fundamentul bazat pe prietenie și provocare, nu doar pe atracția fizică ca și alte combinații.

Vărsător și Balanță

Un cuplu interesant – împreună pot străluci sau se pot se pot distruge reciproc. În general, aceasta este o combinație excelentă dacă cei doi au abordarea corectă. 

Femeia Balanță – cum să te comporți cu ea și ce temperament are. Compatibilități și perioadă

În realitate, ei sunt comunicatori excelenți. Apreciază și respectă gândurile și abilitățile partenerului lo și se susțin mereu și se inspiră reciproc.

În mod surprinzător, doar femela Balanță permite să scoată în evidență latura romantică a acestui bărbat rece și deloc sociabil.

Acestui cuplu nu îi vor lipsi conversațiile aprofundate. Se pot conecta între ei la nivel mental. Între ei există un respect reciproc care permite amândurora să arate ce e mai bun din ei. 

Vărsător și Vărsător

În momentul în care doi Vărsători se reunesc romantic, vor crea o uniune ideală. Împărtășind aceleași calități ale zodiei, cei doi fac cei mai buni aliați și pot conduce lumea cu ușurință.

El va ști imediat ce se întâmplă în capul partenerei sale, deoarece aceasta întruchipează aproape toate aspectele sale.

Alianța a doi Vărsători va pune capăt furiei și furiei din ambele părți. Acest lucru este cumva impresionant de bun, dar o relație fără pasiune nu poate dura mult.

Parteneriatul Vărsător-Vărsător are o conexiune foarte superficială la nivel emoțional și este lipsit de sensibilitate. Din fericire, fiecare individ este plin de spirit liber; prin urmare, ambii ar putea face un cuplu plin de viață.

Ei pot merge mai departe dacă știu să echilibreze bine între nevoia lor de independență și conexiunea personală.

Cei doi trebuie fie să îmbrățișeze neajunsurile partenerului, fie să lucreze mai mult împreună pentru a înțelege la nivel emoțional profunzimea reciprocă.

Sursa foto: Shutterstock.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton