Îți dau lacrimile! Ambulanțierii din toată țara, ultim omagiu pentru colegul lor răpus de coronavirus. Sirenele ambulanțelor au răsunat pentru Stupiuc Cristian

 Stamen Diana
.

Jos pălăria! Ambulanțierii din întreaga țară i-au adus un omagiu colegului lor care a murit din cauza noului coronavirus. Momentul a fost unul care te va face să lăcrimezi instant.

Stupiuc Cristian Sorin este primul cadru medical din România care a fost răpus de noul coronavirus. Bărbatul avea 53 de ani și era ambulanțier în cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

Colegii săi sunt în doliu și i-au adus un ultim omagiu. Astăzi, s-au putut auzi sirenele ambulanțelor din toată țară pentru Stupiuc Cristian. Timp de un minut, sirenele au răsunat în toată România pentru ambulanțier.

Citește și: Primul deces al unui cadru medical din România, din cauza COVID-19. Era ambulanțier, avea 53 de ani și a făcut stop cardiac la spital

”Suntem profund îndureraţi de trecerea în nefiinţă a celui care a fost colegul nostru, ambulanțier STUPIUC CRISTIAN, în vârstă de 52 de ani, angajat al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava, care a contribuit la salvarea de multe vieți în 25 de ani de activitate. A căzut la datorie în lupta cu virusul COVID-19.

Dumnezeu să îl odihnească în pace şi să îl ierte!
Veşnic va rămâne în memoria noastră ca un erou!
Sincere condoleanţe familiei şi celor dragi!

Conducerea Federaţiei Naţionale Sindicale „Ambulanţa” din România, cât şi colegii din toate Serviciile Publice de Ambulanţă

În toate Serviciile Publice de Ambulanţă este declarat doliu şi se va ţine un moment de reculegere de un minut, în data de 08 aprilie 2020, la ora 10.00, când sirenele şi sistemele luminoase ale ambulanţelor vor funcţiona continuu în acel minut, când va începe serviciul de inmormantare la cimitirul din localitatea Salcea.

Organizarea momentului funerar anunțat la nivel național, în fiecărui serviciu de ambulanță, revine conducerii unității și conducerii sindicatului reprezentativ în FNSAR, ca un ultim omagiu pentru cel care a fost colegul nostru, ambulanțier STUPIUC CRISTIAN”se arată în comunicat.

În video de mai jos puteți vedea momentul emoționant.

Ambulanta-coronavirus-1Ambulanta-coronavirus-1
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton