Alexandru, tânărul devenit viral cu replica "Uite, stăm", a murit în închisoare! Poliția a deschis dosar pentru moarte suspectă

 Oana Pantazi
.

Alexandru, tânărul care a devenit cunoscut datorită unei emisiuni de televiziune, replicile sale viralizându-se pe internet, a murit în închisoare… Poliția încearcă să descopere acum cauza decesului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Alexandru a devenit viral, fără să știe, ca urmare a emisiunii Consilier de urgență, difuzată la Național TV. Replica sa la întrebarea pusă de mama lui Ce facem, Alexandru? – Uite, stăm, uite-așa! – a devenit extrem de cunoscută și de folosită în rândul tinerilor, după ce filmarea s-a viralizat pe internet.

Violența tânărului, pe care mama sa nu reușea sub nicio formă să-l tempereze a avut, în cele din urmă, rezultate previzibile. Alexandru a sfârșit în închisoare, din păcate, și la propriu, și la figurat.

Citește și: Adda spune tot adevărul despre relația cu soacra: „Nu pot să zic că am fost cele mai bune prietene. Avem același temperament”/ EXCLUSIV

alexandrualexandru

Se presupune că Alexandru și colegul lui de celulă au fost otrăviți

Recent, doi deținuți de la Penitenciarul Giurgiu au fost găsiți morți în celulă, în această dimineață. Unul dintre ei era Alexandru, devenit viral pe internet pentru replica Uite, stăm!

Conform primelor informații, pe trupurile celor doi deținuți decedați – unul în vârstă de 41 de ani, din București, și Alexandru, în vârstă de 32 de ani, din Clejani -nu au fost descoperite urme de violență. Din păcate, în pofida manevrelor de resuscitare decesul celor doi colegi de celulă a fost declarat la ora 7:25, scrie cancan.ro.

Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Giurgiu au deschis dosare penale pentru moarte suspectă, dar au apărut informații conform cărora cei doi deținuți ar fi fost otrăviți.

Citește și: Prințul Harry a împlinit 36 de ani. Prima aniversare departe de Familia Regală, marcată de cel mai dureros moment al vieții sale!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton