Al doilea atac armat în Serbia. Un tânăr de 21 de ani a ucis cel puțin 8 persoane și a rănit alte 13

 Dumitrache Laura
.

Al doilea atac armat în Serbia. La aproape două zile după tragedia de la o școală din Belgrad, acolo unde un elev de 14 ani a împușcat mortal 9 persoane, azi-noapte a avut loc un al doilea atac armat în Serbia. Un tânăr de 21 de ani a deschis focul în apropiere de Mladenovac, un sat aflat în apropiere de Belgrad, și a ucis opt persoane. De asemenea, alte 13 persoane au fost rănite în urma atacului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Joi noaptea, un bărbat de 21 de ani a ucis opt persoane și a rănit alte 13. Atacul armat a avut loc la aproximativ 60 de kilometri sud de Belgrad, la doar doar o zi de la atacul armat de la școala din capitală. Mass media locală a transmis că atacatorul a fost prins.

atac serbiaatac serbia

Tânărul Uroš B care a ucis 8 persoane și a rănit alte 13, la Mladenovac, în Serbia a fost prins în această dimineață de autorități. Acesta a fost arestat lângă Kragujevac, in satul Vinjište, unde se ascundea împreună cu unchiul său. Uros a tras cu o armă automată în curtea unei școli, apoi a fugit și a deschis din nou focul dintr-o mașină aflată în mișcare.

Citește și: Elevul de 14 ani care a ucis 8 copii și un paznic într-o școală din Belgrad nu poate fi urmărit penal. Primele declarații ale atacatorului

Citește și:Fiica de 13 ani a antrenorului de la CSM Zalău, Dragan Kobiljski, a fost ucisă în masacrul de la școala din Serbia

Citește și:Cine sunt părinții elevului care a ucis 9 persoane într-o școală din Serbia. Mama și tatăl medic au fost arestați

Citește și:Un elev de 14 ani a ucis 8 copii și un paznic, într-o școală din Belgrad. Avea listă cu colegii pe care voia să-i ucidă

Un tânăr de 21 de ani a ucis 8 persoane și a rănit alți 13 oameni într-un atac armat, în apropiere de Belgrad

La doar două zile de la tragedia de la școala din Belgrad, unde un elev de 14 ani a ucis 9 persoane, un alt doilea atac armat a avut loc în apropiere de capitala Serbiei. Un tânăr de 21 de ani, Uroš B., a deschis focul în curtea unei școli din Mladenovac și a ucis 8 persoane.

Ulterior, acesta a fugit și a început să tragă dintr-un vehicul în mișcare. Tânărul a tras din mașină, la întâmplare, în satele Mladenovac, Dubona și Mali Orašje. 8 persoane au murit și 13 au fost rănite. Șapte dintre răniți sunt în stare critică, anunță autoritățile.

Atacul a început în curtea unei școli din Mladenovac, unde tânărul s-a certat cu un polițist. Uros i-a împușcat pe polițistul de 20 de ani și pe sora acestuia și pe o altă persoană neidentificată. Mai mult, atacatorul a mai împușcat nouă oameni după care a fugit. A fugit în alte două sate unde a deschis focul la întâmplare, ucigând alte patru persoane, relatează Kurir, potrivit libertatea.ro.

Atacatorul a fost prins

Presa sârba a scris că cea mai tânără victimă ucisă are 15 ani, iar atacatorul a fost împușcat în spate. 600 de membri ai unității speciale, polițiști și jandarmi cu drone, elicoptere și cârini, au fost implicați în acțiune pentru prinderea atacatorului.

Ministrul de interne, Bratislav Gašić a numit atacul „un act de terorism'. Presa locală a mai spus că tânărul de 21 de ani a tras cu un Kalshinkov și ar fi foul unui ofițer al armatei sârbe care lucrează la Statul Major din Belgrad.

Atac mortal la o școală din Belgrad

Miercuri dimineața, un elev în vârstă de 14 ani a deschis focul la o școală din Belgrad și a ucis 8 elevi, dar și pe gardianul unității de învățământ. Poliția l-a identificat pe atacatorul de miercuri ca fiind Kosta Kecmanović.

Elevul a folosit armele tatălui său pentru atacul pe care care l-a plănuit cu o lună în urmă. Părinții băiatului au fost arestați după tragedie. Tatăl elevului este un medic cunoscut în Belgrad, iar mama este om de știință.

Părintele susține că avea mai multe arme și le ținea închise. Avea mai multe arme din 2016 și 2017 și că seiful avea un cod. Evident, copilul avea codul din moment ce a reușit să pună mâna pe acele două arme', a spus Gašić.

Sursa foto: Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton