Airbnb permite anularea gratuită a rezervărilor, în contextul pandemiei de coronavirus COVID-19

 Dumba Gabriela
.

Compania americană Airbnb le permite clienților să își anuleze gratuit rezervările din cauza pandemiei de coronavirus, scrie Businessinsider.

La finalul săptămânii trecute compania oferea posibilitatea anulării gratuite a rezervărilor doar pentru anumite regiuni, precum China, Coreea de Sud şi Italia. În prezent, Airbnb a decis să extindă această politică al nivelul întregii platforme.

„În primul rând, Airbnb va permite oaspeţilor din întreaga lume să-şi anuleze rezervările şi să-şi primească banii înapoi. Nu vom percepe taxe pentru aceste rezervări”, a declarat Brian Chesky, co-fondatorul Airbnb, potrivit Mediafax.

Oamenii care profită de acest beneficiu sunt cei care şi-au făcut rezervări în perioada 14 martie – 14 aprilie, urmând ca în funcţie de evoluţia pandemiei să se decidă extinderea perioadei. Utilizatorii care se încadrează primesc un mesaj de înştiinţare automat.

Până acum, Airbnb este un caz singular într-o industrie care încearcă să îşi reducă cât mai mult pierderile cauzate de coronavirus.

Citeste si:

Simptomele infectării cu noul coronavirus COVID-19. Care sunt cele mai grave situații care trebuie să te trimită la doctor

Cum este să ai coronavirus în România. Bogdan Aron, pacientul român numărul 24: „Provocarea a fost mai degrabă psihică!'

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton