A fost lansat testul online care îți arată dacă ai fost infectat cu coronavirus. Află dacă e cazul să te îngrijorezi!

 Oana Pantazi
.

Franța a lansat primul test care îți arată dacă ești infectat cu coronavirus. Testul te ajută să-ți evaluezi simptomele și te ghidează în privința pașilor de urmat ulterior.

Pe fondul pandemiei de coronavirus, Ministerul Sănătății din Franța a aprobat un test, disponibil aici, care poate fi făcut de oricine, din fața calculatorului, fără a fi nevoit să meargă la medic dacă nu este cazul, expunându-se astfel unui pericol real.

Testul constă într-un chestionar cu 24 de întrebări legate de simptomatologia pacienților, cei intrați pe site trebuind să răspundă la întrebări ca: Ai avut febră acum câteva zile?, Care este temperatura ta în prezent?, Ai întâmpinat probleme respiratorii? sau Ai dureri musculare? De asemenea, persoanele care suspectează că sunt infectate cu coronavirus trebuie să dea detalii și despre datele fizice, cum ar fi înățimea, greutatea ți vârsta, dar și detalii despre istoricul lor medical.

În urma anamnezei online, potențialii pacienți sunt ghidați spre următorul pas, în funcție de rezultat. Evident, acest test nu poate stabili cu exactitate rezultatul, însă le poate oferi niște informații deloc de neglijat celor care au dubii în privința stării lor de sănătate.

Testul te ajută să-ți evaluezi starea de sănătate

„Testul nu este un diagnostic, ci, mai degrabă, o evaluare a stării de sănătate, astfel încât oamenii să știe unde să se îndrepte”, a declarat dr. Fabrice Denis, membru al Alianței Digitale împotriva COVID-19, autorul testului.

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton