6 zodii predispuse să te dezamăgească

 Raiciu Adriana
.

6 zodii predispuse să te dezamăgească. Fie că ne place sau nu, suntem dezamăgiți de-a lungul vieții de multe persoane. Totuși, trebuie să știi de unde provin aceste sentimente negative din partea oamenilor din jur, pentru a putea trece cu bine peste trauma suferită. Iată care sunt nativii care sunt predispuși să te dezamăgească!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Scorpion

Nativii din zodia Scorpion sunt pasionali și iubesc cu patos. Totuși, sunt destul de secretoși din fire și ar putea avea mari probleme de comunicare cu partenerul de viață din această cauză. De asemenea, nu este deloc exclus ca încredere în propria persoană să reprezinte o problemă majoră în viața acestui nativ. Persoana iubită își va pune întrebări serioase în legătură cu persoana pe care o știe de la început și persoana care ai devenit pe parcurs. Răspunsul ar putea să o dezamăgească profund.

Citește și: Top 5 cele mai sexy zodii.Ies mereu în evidență

Citește și: Zodii bune la pat.Cum fac sex bărbații din fiecare zodie a horoscopului

Citește și: Horoscop sexual:5 zodii care fac sex cel mai des

Citește și: 4 zodii care își schimbă viața radical în vara anului 2022

Vărsător

Se cunoaște deja faptul că nativilor din zodia Vărsător nu le place ideea de a fi dominați de persoana iubită. Sunt niște persoane extrem de imprevizibile și te poți aștepta la ce este mai rău din partea lor. În ceea ce privește relațiile, Vărsătorii au standarde mult pe ridicate și chiar au probleme serioase de comunicare cu persoana iubită. Dacă observă că nu mai există sentimente, pleacă și nu îți dă niciun fel de explicație.

Berbec

Nativii din zodia Berbec sunt destul de impuslivi și nu au răbdare deloc. Dacă relația în care se află nu este deloc pe placul lui, își va face bagajele și va pleca imediat, fără să îți ofere vreo explicație. Este sigur de faptul că fericirea se poate găsi în altă parte, așa că tot timpul va fi pe picior de placare. Partenerul de viață va fi extrem de dezamăgit în momentul în care va afla aceste detalii despre el.

Pești

Peștii sunt niște nativi extrem de creativi și trăiesc așa cum le place lor. Își stabilesc tot timpul singuri regulile și sunt destul de greu de mulțumit pe plan sentimental. Vor lăsa tot timpul o portiță deschisă, în caz că lucrurile din relație nu sunt așa cum își doresc. Își vor dezamăgi partenerul în momentul în care vor scoate la iveală o latură mai puțin plăcută a lor.

Balanță

Nativii din zodia Balanță vor tot timpul să fie în centrul atenției și sunt obișnuiți să socializeze. Totuși, când vine vorba de relații, Balanțele sunt destul de indecise și pare că nu își vor găsi niciodată liniștea sufletească. Nu le place deloc să se pună presiune pe ele, așa că vor avea tendința să se comporte ciudat cu persoana iubită.

Săgetător

Săgetătorii au mari probleme în relația de cuplu. Le este extrem de greu să aibă o relație doar cu o singură persoană, așa că vor căuta tot timpul și în altă parte. Acest lucru nu va fi deloc pe placul persoanei iubite, iar certurile din acest motiv vor fi la ordinea zilei.

sursă foto- Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton