5 zodii alături de care poți avea o căsnicie dificilă sau sortită eșecului

 Oana Pantazi
.

Chiar dacă ultimul lucru de care țin cont îndrăgostiții atunci când vine „ziua oarbă” este horoscopul, există totuși 5 zodii alături de care poți avea o căsnicie dificilă sau sortită eșecului. Iată care sunt acestea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Teoretic, în dragoste poți da greș oricând, însă astrologia avertizează că sunt, cu precădere, 5 zodii alături de care poți avea o căsnicie dificilă sau sortită eșecului, oricât de mult te-ai strădui să faci lucrurile să meargă. De aceea, este indicat ca fiecare dintre noi să-și cunoască bine partenerul de viață înainte de a face acest pas important, inclusiv din punct de vedere astrologic. Iar asta deoarece astrele au o influență importantă asupra noastră, a tuturor, iar uneori liberul arbitru nu funcționează și nu te poți pune împotriva sorții…

5 zodii alături de care poți avea o căsnicie dificilă sau sortită eșecului

Cele 5 zodii alături de care poți avea o căsnicie dificilă și îți poți rata viața sunt: Berbecul, Taurul, Gemenii, Capricornii și Vărsătorii. Asta nu înseamnă că respectivii nativi nu au calități speciale și că nu sunt în stare să se îndrăgostească și să iubească. Pur și simplu, din anumite motive, este mai greu de trăit alături de ei, dar nu întotdeauna imposibil… Iată cum se comportă zodiile sus-menționate în relația de cuplu!

Berbec

Prima dintre cele 5 zodii alături de care poți avea o căsnicie dificilă este Berbecul. Acești nativi nu sunt niște extrovertiți și au tendința să fie distanți cu jumătatea lor. Mai mult, le e greu să își exprime sentimentele și chiar se jenează, din teama de ridicol, să spună „te iubesc!”, iar asta poate deveni foarte frustrant. Berbecii se atașează greu și partenerii lor de viață nu pot spune că au ajuns vreodată să-i cunoască pe deplin. De aici apar și așa-zisa singurătate în doi, și dorința de a evada dintr-o căsnicie plată și lipsită de acea complicitate de cuplu.

Citește și: 5 motive pentru care trebuie să ai un prieten Săgetător

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Citește și: Zodiile cu cel mai mare noroc în dragoste, în această iarnă

Citește și: Zodiile și dragostea.Cum se comportă când sunt îndrăgostite

Taur

Unul dintre marile defecte ale Taurilor este posesivitatea. Urmată, în cele mai multe cazuri de gelozie și, implicit, de tendința de control. Aceștia își doresc ca partenerul să rezoneze perfect cu ei, iar în cazul în care acest lucru nu se întâmplă îți pot face viața un coșmar. Dacă la început totul pare să meargă bine, rozul din relație dispare la scurt timp după ce aceștia se asigură de sentimentele jumătății lor. Iar atunci începe faza de control freak, greu de suportat când dragostea începe să se estompeze.

Gemeni

Cea de-a treia dintre cele 5 zodii alături de care poți avea o căsnicie dificilă sunt Gemenii. Zodie duală, nu este un secret pentru nimeni că acești nativi sunt greu de înțeles, dar și de mulțumit. Deși expansivi în aparență, ei nu-și verbalizează nemulțumirile și, de cele mai multe ori, acționează impulsiv, fără să ceară sfatul cuiva. Un nativ Gemeni nu-ți va spune niciodată ce îl deranjează, va trebui să ghicești! Drept urmare, certurile în cuplu se vor ține lanț, pentru că aceștia se vor simți neînțeleși, convinși că dețin adevărul absolut.

Capricorn

Așa cum sugerează și numele zodiei lor, Capricornii sunt extrem de încăpățânați. Mai mult, se feresc de responsabilități și își recunosc rareori greșelile, fără să-i intereseze că rănesc persoana alături de care trăiesc. Drept urmare, respectul pe care îl cer de la partenerul lor de viață dispare primul. La fel și încrederea… Mai mult, aceștia nici măcar nu se străduiesc să-și schimbe comportamentul, fiind convinși că trebuie să fie înțeleși și iubiți exact așa cum sunt!

Vărsător

Ultima, dar nu cea din urmă dintre cele 5 zodii alături de care poți avea o căsnicie dificilă sau chiar sortită eșecului este Vărsătorul. Dacă pornești la drum sperând că vei avea alături un partener dornic de aventură și adrenalină, te vei convinge repede că ai făcut alegerea greșită. Acești nativi se tem de experiențele noi și de obicei nu își asumă riscuri, fiind lipsiți de inițiativă. Iar pentru un partener de sex feminin nu este deloc reconfortant să facă mereu primul pas… Dacă însă vă doriți un partener alături de care să vă petreceți viața la televizor, un Vărsător e perfect…

Foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton