4 zodii care nu au încredere în partenerii lor

 Oana Pantazi
.

Deși aceasta este una dintre calitățile care fac o relație să meargă, sunt totuși câteva zodii care nu au încredere în partenerii lor de viață. Iar asta aduce cu sine gelozie, frustrări, tendința de a controla totul și, implicit, ruperea relației. Iată care sunt nativii care se îndoiesc de sinceritatea partenerilor!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

4 zodii care nu au încredere în partenerii lor. La începutul unei povești de iubire, este firesc să fii puțin temător cu privire la sinceritatea partenerului, dar dacă acest lucru persistă și într-o relație de durată, este greu de crezut că acel cuplu are probleme peste care nu va fi ușor de trecut. Iată care sunt zodiile cele mai neîncrezătoare!

4 zodii care nu au încredere în partenerii lor. Rac

Racii sunt familiștii zodiacului, așadar acești nativi sunt arareori singuri de-a lungul vieții. Sunt, de asemenea, și foarte sensibili și emoționali, iar teama că vor da greș sau că vor fi înșelați îi face să devină suspicioși față de partenerii de viață. Tocmai de aceea, sunt foarte reținuți în a-și exprima sentimentele, iar partenerului lor îi este greu adeseori să-i ghicească nemulțumirile. Dacă te afli într-o astfel de situație, dă dovadă de empatie, de deschidere și mai ales de sinceritate. Demonstrează-i partenerului tău Rac cât este de important pentru tine!

Scorpion

Scorpionii sunt suspicioși prin definiție, așadar, dacă observă cea mai mică schimbare la partenerul de viață, își schimbă atitudinea. Chiar dacă sunt extrem de intuitivi, acești nativi au probleme cu încrederea și sunt greu de convins de contrariu. Dacă relația voastră intră într-o fază rutinieră, Scorpionul va putea concluziona că te-ai plictisit sau că, de ce nu?, ai pe altcineva, de aici și lipsa ta de atenție și de implicare în relație. Așadar, de îndată ce observi schimbarea, ar fi bine să-i dai Scorpionului dovezi de dragoste care să-l asigure că bănuielile sale au fost neîntemeiate.

Vărsător

Vărsătorii oferă iubire necondiționat, dar sunt încăpățânați prin definiție și au principii bine sedimentate, după care se așteaptă să acționeze și cei din jur. Nu le plac oamenii care vor să fie permanent în centrul atenției, așadar extrovertiții nu-și găsesc locul în cercul lor de prieteni. Desigur, iubirii nu poți să-i comanzi, așadar, dacă ești genul ăsta, încearcă să-i explici partenerului tău că nu dorești să epatezi și că singura persoană care contează este doar el.

Pești

4 zodii care nu au încredere în partenerii lor. Ultimii, dar nu cei din urmă, sunt Peștii, iar asta deoarece, din cauza sensibilității lor extreme, sunt afectați imediat de lipsa încrederii, iar de aici până la anxietate și reacții necontrolate doar un pas. Faptul că sunt extrem de empatici le poate dăuna în cele din urmă, pentru că se pot regăsi în multe situații de viață care nu sunt ale lor. Și cum sunt foarte pricepuți la scenarii, lipsa de încredere în partener se instalează imediat. Dacă partenerul tău de viață e în zodia Pești și observi o schimbare în atitudinea lui, nu lăsa răceala să vă despartă – discutați deschis tot ce vă frământă!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton