4 perechi de zodii care nu se suportă. Nu vor fi niciodată împreună

 Dumitrache Laura
.

4 perechi de zodii care nu se suportă. Puține sunt zodiile care intră în conflict atunci când se întâlnesc, dar sunt unele care nu se suportă absolut deloc. Indiferent că sunt colegi de muncă sau rude, între ele vor ieși mereu scântei și nu vor reușit niciodată să colaboreze.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

4 perechi de zodii care nu se suportă. Sunt patru zodii care nu se suportă și care nu se vor înțelege niciodată. Aceste zodii nu vor putea avea nicio legătură, iar cel mai bine ar fi să se evite, deoarece au caractere diferite și vor intra imediat în conflict. Chiar dacă vor exista relații de rudenie între ele, nu se vor înțelege niciodată.

4 perechi de zodii care nu se suportă. Berbecul și Racul

Nativii din zodia Berbec sunt repeziți și pragmatici și niciodată nu se vor putea înțelege cu Racii. Nativii din zodia Rac sunt personae calme, răbdătoare și pașnice. Berbecii vor stârni furtuni în jurul lor și va încerca mereu să preia puterea. Racul nu suportă să îi spună cineva ce să facă și nu suportă atmosfera tensionată. Astfel, o relație de dragoste între ei este imposibilă și se va termina cu scandal. Nici măcar o relație amicală nu va fi posibilă.

Citește și: Horoscop săptămânal 13-19 iunie.Zodia care are probleme în dragoste

Citește și: Care sunt zodiile care se sacrifică pentru ceilalți

Citește și: Lidia Buble a vorbit despre dorința ei de a avea copii:”Mă văd o mămică foarte cool și răbdătoare”

Citește și: Cum a apărut Lavinia Pîrva, în direct la TV. Adevărul despre silueta ei:a îmbrăcat cei mai scurți pantaloni

Taurul și Leul

Cele două zodii se vor ciocni imediat ce se întâlnesc. Cei doi nativi vor să conducă amândoi și să își mențină cu tărie principiile și ideile. Atât Leul, cât și Taurul sunt ambițioși, le place puterea, banii, luxul și fiecare dintre ei are alte mijloace de a-și atinge obiectivele. Taurul va profita de cei din jur, pe cânt Leul va munci singur și nu va cere nimic nimănui.

Săgetătorul și Peștii

Între cele două zodii nu există nicio compatibilitate. Sunt două personalități diferite, au direcții opuse, dorințe și visuri și nu vor găsi niciodată nimic comun între ei. O relație de dragoste între un Săgetător și un Pește nu va funcționa niciodată. Săgetătorul este foarte ambițios, inteligent și haotic, pe când nativul din zodia Pești este un familist convins.

Scorpionul și Vărsătorul

Vărsătorul este precum o carte deschisă și nu are nimic de ascuns. Scorpionul, în schimb, face tot posibilul să își ascundă sentimentele și ambițiile. Nativul din zodia Scorpion este genul de persoană care se bazează pe propriile forțe. Vărsătorul are mulți prieteni, o viață socială haotică și adoră distracțiile. Cei doi vor fi mereu în conflict pentru că nu se suportă.

Sursa: Libertatea

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton